Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Milloin viimeksi vierailit My Bürkert asiakasportaalissa?

Jos siitä on jo aikaa, niin nyt on korkea aika vierailla uudelleen. Sinua odottaa monet edut!

Etusi

✓ Päivitetty design
Asiakasportaalissamme on helppo navigoida. Uudet kuvakkeet helpottavat asiakasalueemme liikkumista ja tekevät käyttökokemuksesta helpon.

✓ Luo omat tarjoukset
"Tarjoukseni" -alue, jossa voit luoda yhteenvedon tuotteista ostoskoristasi tai toivelistaltasi. Kaikki tiliisi liittyvät tarjouksey ovat näkyvissäsi, mukaan lukien itsetekemäsi tai Bürkertin työntekijän tekemät tarjoukset.

✓ Laajennettu "Palveluni"-alue
Täällä voit saada tarjouksen palveluista kuten korjauksesta tai kalibroinnista. Voit myös varata paikan päällä olevan palvelun, järjestää palautuksen, tarkistaa viimeisimpien palveluiden raportit ja jättää palautetta. 

✓ Toimii myös mobiililaitteilla
Pysy ajan tasalla kun olet liikkeessä. My Bürkert -alueilla on uusin mobiilisuunnittelu ja käyttäjäystävälliset toiminnot, jotta kaikki tieto on nopeasti ja helposti saatavillasi milloin ja missä vain.

✓ Nopea ja tehokas 
Kehitämme My Bürkert osiota jatkuvasti, jotta järjestelmä toimii entistä tehokkaammin, ja jotta sinä saavutat tavoitteesi nopeammin.

 Yllä oli vain muutama esimerkki eduista, joita saat kun kirjaudut sisään. Tutustu lisää katsomalla oheinen video. 

Lisätietoja My Bürkert -alueista alla olevissa videossa, joissa kerrotaan eduista ja ominaisuuksista hiukan vielä tarkemmin.

 
Reksiteröidy tästä, jotta voit hyödyntää kaikki etusi.

Oma vertailulistani