Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Mitä on In Vitro - Diagnostiikka?

Bürkert uudet mikroventtiilit soveltuvat täydellisesti In-Vitro Diagnostiikan sovelluskohteisiin. In-Vitro –analyyseissä seulotaan mm. sairauksia, terveydentilaa tai infektioita ihmisestä otettujen nestemäisten näytteiden avulla.

Motive - water

Bürkert Motive - water

In-Vitro diagnostiikan näytteiden käsittelyn edellytyksenä on tarkkuus ja luotettavuus. Asiakkaidemme kokemusten mukaan Bürkert analyysiventtiilit soveltuvat täydellisesti In-Vitro Diagnostiikan sovelluskohteisiin. Bürkertin analyysiventtiileille tarkkuus ja luotettavuus ovat suunnittelun lähtökohtana ja siten myös perusominaisuuksia. Hylkyaineiden, reagenssien, sekä pesu- ja huuhtelunesteiden tarkka käsittely ja annostelu ovat perusedellytyksenä analyysisovelluksissa, joissa käsitellään veri- seerumi- tai ureanäytteitä. Bürkert tarjoaa kattavasti sekä analyysiventtiili-, että laajemmat systeemiratkaisut laboratorio- ja analysointilaitteisiin.

Venttiilit In-Vitro – annostelusovelluksiin

Bürkertin analyysiventtiilivalikoimassa on useita ratkaisuja tarkkoihin annostelusovelluksiin, perustuen esimerkiksi aika – paine -, injektiopumppu- tai tilavuusannosteluun.

Uusimmat Whisper – venttiilit 6724 sekä 6712:

Tyyppi 6724 Rocker Whisper -venttiili 

Injektiopumpulla toteutetut annostelukohteet voidaan ratkaista Bürkertin Rocker – venttiilisarjalla. Esimerkkinä mainittakoon uutuus Rocker Whisper – venttiili, missä väliaine on erotettu kelalta erotuskalvolla. Rakenne mahdollistaa venttiilin soveltuvuuden myös aggressiivisille väliaineille ja vakuumille.

Tyyppi 6724 Rocker Whisper – venttiili on toimiessaan hyvin hiljainen, äänitaso on alle 20 dB. Lisäksi pieni, 29 µl sisäinen tilavuus mahdollistaa erinomaisen puhdistuvuuden varmistaen venttiilin soveltuvuuden analyysisovelluksiin täydellisesti. 

-       2/2 – tai 3/2 – tie toiminnot
-       erotuskalvolla → soveltuu agressiivisille väliaineille
-       pieni sisäinen tilavuus → hyvä peseytyvyys
-       pieni koko, ainoastaan 8,9mm leveys
-       virtausaukko 1,2mm
-       soveltuu vakuumille
-       hiljainen toiminta < 20 dB
-      < 1W tehonkulutus

Tutustu tarkemmin

 

Tyyppi 6712 Whisper - venttiili

Aika – paineperusteisiin annostelusovelluksiin suosittelemme erityisesti tyyppiä 6712 Whisper. Venttiili on ulkomitoiltaan pieni: leveys on 7mm ja korkeus 26mm. Pieni koko ja tilantarve on etuna esimerkiksi analysaattoreissa tai pipettivarsissa.

Whisper - venttiilin virrankulutus on myös vähäistä: sekä veto- että pitoteho ovat alle 1 W, mikä poistaa tarpeen kalliille ja tilaa vievälle virransäästöelektroniikalle. Mikroventtiilin nimi – Whisper – paljastaa uuden väliaine - erotellun 2/2 - toimisen venttiilin erityisominaisuuden: iskuttomalla toimilaitekelalla ohjataan virtausta hyvin hiljaisesti. Uusi venttiili on suunniteltu toimimaan alle 36 dB äänentasolla. Whisper - venttiilissä solenoidiventtiileille tyypillinen venttiilin kytkennästä aiheutuva kontaktiääni on poistettu. Tämä on etu sekä potilaalle, että myös laboratoriotyöntekijälle, joka voi nauttia hiljaisemmasta työympäristöstä.

Ainoastaan 5µl sisäinen tilavuus tarjoaa erinomaisen puhdistuvuuden varmistaen venttiilin soveltuvuuden analyysisovelluksiin täydellisesti.

-       2/2 – tie nopea analyysiventtiili erotuskalvolla
-       soveltuu agressiivisille väliaineille
-       pieni sisäinen tilavuus → hyvä peseytyvyys
-       pieni koko, ainoastaan 7mm leveys
-       virtausaukko 0,4 tai 0,8mm
-       hiljainen toiminta < 36 dB
-       < 1W tehonkulutus
-       annostelusovelluksiin

Tutustu tarkemmin

Koko mikroventtiiliperheemme löydät täältä

Lasketko millilitroja?Lasketko millilitroja?

Jopa hyvin pienissäkin asioissa me haluamme todistaa todella suuria asioita. Mikrosegmentissämme me kehitämme yksittäisiä ratkaisuja, joissa pieneen tilaan yhdistyvät maksimaalinen tarkkuus ja minimaalinen kulutus. Siis kaikkialla siellä, missä jokaisella pisaralla on merkitystä.

 

Tyyppi 6712

2/2-tie Whisper-venttiili

Tyyppi 6712
  • Erinomainen kemiallinen kestävyy minimaallisilla sisäisillä tilavuuksilla
  • Kompakti rakenne, asennusleveys 7mm.
  • Nimellishalkaisija 0,8 mm (3 bar) ja 0,4 mm (5 bar)
  • alhainen kytkentä-ääni < 36 dB
  • erinomainen huuhdeltavuus

 

Tyyppi 6724

2/2- tai 3/2-tie-Whisper-venttiili aine-erottelulla

Tyyppi 6724
  • Paras kemikaalien kesto
  • Kompakti rakenne, asennusleveys 8,9 mm
  • Nimellishalkaisija 0,8 mm (tyhjiö kork. 5 bar) ja 1,2 mm (tyhjiö kork. 3 bar)
  • Erittäin nopea, lähes äänetön kytkentä (< 20 dB (A)) ja erittäin vähäinen tehonotto
  • Erittäin tiivis myös korkeissa vastapaineissa, erinomainen huuhdeltavuus ja 100 % kytkennän kesto

Oma vertailulistani