Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Tyypin 8763 paineensäädin tarkkaan paineaika-annosteluun mikrolitra-alueella

Oikea paine on ratkaisevaa paine-aika-annostelussa. Uusi 8763 paineensäätimemme on kehitetty erityisesti tähän tehtävään. Lue hyödyistäsi.

Tulosta
Typ 8763

Olipa kyseessä prosessin täyttö tai annostelu In-Vitro-diagnostiikan tai geenitekniikan alalla – tarkka paineensäätö on ratkaisevaa paine-aika-annostelussa.

Paineensäätelystä tulee kuitenkin haaste, kun annostelumäärät, ja siten myös paine-erot annostelusta toiseen ovat erittäin pieniä.

Jotta paineensäätö olis tarkkaa, olemme kehittäneet paineensäätimen, joka soveltuu erityisen hyvin mikrolitra-alueella(μl) tapahtuviin virtauksiin.

“Paineensäädin 8763 täyttää aukon tuotevalikoimassamme tarkan paineaika-annostelun varmistamiseksi. Se soveltuu käytettäväksi vahvuuksiensa ansiosta erityisesti nopeasti toimivien mikroannosteluventtiiliemme kanssa (esimerkiksi tyypit 6650, 6712 tai 6724). Nyt pystymme tarjoamaan kaikki komponentit tähän käyttötarkoitukseen”, korostaa Michael Hartte, mikronesteiden tuotepäällikkö.

Miksi oikea paine on tärkeää paine-aika-annostelussa?

Paineensäätimen päätehtävänä on pitää kaasun paine annostelusäiliössä oikealla tasolla, koska se vaikuttaa suoraan annostelu tulokseen.

Tyyppi 8763 kykenee tarkasti säätämään painetta, jotta annettu tavoitearvo säilytetään. Näin voidaan saavuttaa suuri toistettavuus ja prosessiainetta annostella resursseja säästävästi ja kustannustehokkaasti – kaasua turhaan kuluttamatta.

Etusi

✓ Pienten määrien toistettava ja tarkka annostelu
✓ Reaktioaika millisekuntialueella
✓ Aktiivinen paineen kevennys ilmanpoistoventtiilin kautta
✓ Kantokaasun resursseja säästävä käsittely

Tekniset tiedot:

Säädin on saatavana sekä analogisena,että digitaalisena versiona (büS) Bürkertin eShopista kolmella painealueella:

Tilaa 8763 paineensäädin nyt verkkokaupasta ja hyödynnä sen edut.

Oma vertailulistani