Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Uudet viestintäliitännät asennoittimissa ja säätimissä

 Element-sarjan asennoittimet (8692/8693) ja säätimet (8792/8793) ovat nyt saatavilla ethernet ja büS -liitännällä.

Tulostaa

Teollinen ethernet ja büs-käyttöliittymä säätimiin ja asennoittimiin 

Olipa kyseessä polttoainekaasujen toimittaminen, laitoksen puhdistaminen CIP-prosesseja tai automaatiota käyttäen - asennoittimet ja säätimet ELEMENT TopControl ja SideControl tyypit  8692 / 8693 & 8792 / 8793 soveltuvat erilaisiin sovelluksiin lukuisten viestintäliittimien ansiosta.

Aikaisemmin vaihtoehtoiset yhdyskäytäväratkaisut kenttäväylätasolta teolliselle ethernetille olivat välttämättömiä ja yhteisiä. Nämä kuitenkin korvataan teollisen ethernetin käyttöliittymillä enenemissä määrin.

Noin 25% teollisuuden Ethernet-solmuista perustuu EtherNet / IP:seen ODVA:n mukaan. Siksi ELEMENT TopControl- ja SideControl-versiossa olevat asennoittimet- ja säätimet ovat nyt saatavilla myös EtherNet / IP, PROFINET ja Modbus TCP kanssa.

Etusi teollisen ethernetin linkin omaavissa säätimissä ja asennoittimissa

Uudet Industrial Ethernet -liitännät mahdollistavat suoran yhteyden järjestelmään ilman ylimääräisiä yhdyskäytäviä. Tämä helpottaa huomattavasti asennoittimien ja säätimien käyttöönottoa. Tämä johtuu siitä, että ne voidaan liittää joustavasti asettamalla tähti-, linja- ja rengas topologioita kahden porttikytkimen avulla.

Ratkaisu säästää myös kustannuksia eliminoimalla kalliiden multiport-kytkinten tarpeen. Yhdessä tukitoimintojen MRP ja DLR kanssa tiedonsiirron luotettavuutta voidaan lisätä ja siten käyttöturvallisuutta voidaan parantaa.

✓ Yksinkertainen käyttöönotto ja laajennus suoraan ohjaustason liitännän ansiosta
✓ Lisääntynyt vikailmoitus ja prosessi-luotettavuus
✓ Parrannettu etäkäyttö ja diagnoosivalmiudet nopean tiedonsiirron avulla

Liitettävyyttä joka tilanteeseen

Uuden Industrial Ethernet -version lisäksi asennoittimet ja säätimet ovat edelleen käytettävissä PROFIBUS DP-V1 ja DeviceNet-muunnoksina sekä Bürkert järjestelmäväyläliittymän (büS) kanssa. BüS-versio helpottaa Bürkert-tuotteiden integrointia teollisiin verkkoihin. Kaikki uudet versiot voidaan konfiguroida ja parametroida suoraan Bürkert Communicatorilla büS-liitännän kautta.

Valitse sopiva kommunikointiprotokolla asennoittimelle (ELEMENT TopControl 8692/SideControl 8792) tai säätimelle (ELEMENT TopControl 8693/SideControl 8793) tuotesuodattimessamme.

Oma vertailulistani