Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
 • Päätoimipaikka
 • Pääkonttori
 • Järjestelmätalo
 • Jälleenmyyjä
 • Toimisto
 • Tehdas
 • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Uusi tiedonsiirtoliitäntä 8681 ohjauspäälle

Tiedonsiirtoliitäntöjen AS-Interface (AS-i) & DeviceNet lisäksi 8681 ohjauspäämme on saatavana nyt myös IO-Link tai Bürkert-järjestelmäväylä (büS) / CANopen liitännöillä varustettuna.

Ohjauspää 8681 IO-Link- tai Bürkert-järjestelmäväylä- / CANopen-liitännällä

Tuotantoprosessien lisääntyvän digitalisoinnin myötä nousevat myös prosessiventtiilien ja muistiohjelmoitavan logiikan (PLC) väliselle digitaaliselle tiedonsiirrolle asetetut vaatimukset. Yhä suurempia määriä prosessi-, laite ja diagnoositietoja on välitettävä ylemmän tason ohjaukselle.

Vastataksemme näihin vaatimuksiin on venttiilinohjauspäämme 8681 saatavana AS-i- & DeviceNet-mallien lisäksi nyt myös IO-Link- tai Bürkert-järjestelmäväylä büS- /CANopen-tiedonsiirtoliitännällä varustettuna.

Ohjauspäät muodostavat linkin kenttätason prosessiventtiilien ja laitteistonohjauksen välille. Hajautetun automaation puitteissa ne hoitavat kokonaan pneumaattisen ohjauksen, takaisinkytkennän ja diagnostiikan aina väylätiedonsiirtoon asti.

Yleiskäyyöisen ohjauspään 8681 sinulle tuomat hyödyt

✓ Yhteensopiva useimpien hygieenisten prosessiventtiilien kanssa
✓ Nopea ja yksinkertainen konfiguraatio & liitäntä säästävät aikaa
✓ Integroidut diagnoositoiminnot mahdollistavat kustannustehokkaat huoltovälit
✓ Laitteiden nopea vaihto huollossa ja laitteiston kunnossapidossa
✓ Helppo käyttöönotto ja johdotus

Yhteensopiva monien tavanomaisten venttiilityyppien kanssa

Ohjauspää 8681 voidaan yhdistää useimpiin tavanomaisiin venttiilityyppeihin, kuten esimerkiksi läppäventtiilien, palloventtiilien sekä yksi- ja kaksi-istukkaisten venttiilien kanssa.

Huollon helppo suunnittelu

Ohjelmoitavien diagnoositoimintojen avulla voidaan huoltovaatimukset, kuten kytkentöjen määrän tai käyttötuntien raja-arvot, määritellä erityisesti automatisoidulle prosessiventtiilille ja niitä voidaan hallinnoida ohjauspäällä. Näin venttiiliesi huoltovälit voidaan optimoida ja välttää suunnittelemattomat seisonta-ajat.

Helposti integroitavissa olemassa oleviin kenttäväylä- ja automatiojärjestelmiin

Uuden liitännän ansiosta 8681 voidaan integroida helposti kaikkiin tavanomaisiin automaatio- ja kenttäväyläjärjestelmiin. Kaapelointi tapahtuu vakiokaapeleilla ja M12-liittimillä, joiden avulla ohjauspäiden asentaminen on nopeaa ja mutkatonta. Johdotusvirheiden vaaraa ei ole.

Optimoi nyt tiedonsiirto prosessiventtiiliesi ja ohjaustason välillä 8681 IO-Linkillä varustettujen ohjauspäittemme avulla.

Tyyppi 8681

Ohjauspää hygieenisiin prosessiventtiileihin

Tyyppi 8681
 • Yleiskäyttöinen toimilaite hygieenisiin prosessiventtiileihin
 • Kosketukseton liikeanturi, jossa on 3 kytkentäpistettä (Teach-In-toiminto)
 • Tilanäyttönä värilliset merkkivalot
 • Käsiohjaus, kun runko on suljettu
 • AS-Interface-tiedonsiirtoliitäntä, DeviceNet (lisävaruste)

Saatavana myös Bürkert System (büS) -versiona

IO-Linkin, AS-Interfacen ja DeviceNetin lisäksi ohjauspää 8681 on nyt saatavana myös büS-tiedonsiirtoliitännällä varustettuna. Tämä liitäntä mahdollistaa ohjauspäiden kommunikaation keskenään sekä kaikkien muiden büS-kykyisten laitteiden kanssa. Näin laitteistosi voidaan suunnitella ja huoltaa helposti.  

Ethernet-verkkojen liittäminen mahdollista ME43-kenttäväyläyhdisten ansiosta

Teollisuus 4.0:n myötä myös Ethernet lisää jatkuvasti suosiotaan. Yhdistämällä büS/CANopen ja ME43 kanssa voidaan Ethernet tiedonsiirtoa käyttää myös laitteilla, joissa ei ole integroitua Ethernet-liitäntää. Näin prosessiventtiilit voidaan integroida järjestelmiin helposti ja taloudellisesti.

Oletko valmis Teollisuus 4.0:aa varten? Lue lisää büS/CANopenilla varustetun 8681 liitäntä mahdollisuuksista.

Oma vertailulistani