Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
 • Päätoimipaikka
 • Pääkonttori
 • Järjestelmätalo
 • Jälleenmyyjä
 • Toimisto
 • Tehdas
 • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Venttiilijärjestelmä tyyppiä 8647 Siemens SIMATIC ET 200SP HA:lle

Venttiilijärjestelmä tyyppiä 8647 nivoutuu saumattomasti SIMATIC ET 200SP- & SIMATIC ET 200SP HA -oheislaitejärjestelmään. Lue nyt lisää eduistasi!

Tulostaa

Uusi kehittynyt venttiilijärjestelmä Tyyppi 8647 AirLINE SP voidaan nyt integroida Siemens SIMATIC ET 200SP:n lisäksi myös saumattomasti SIMATIC ET 200SP HA:han ja sen lisäksi Siemens Process Control System 7 (PCS 7) -prosessinohjausjärjestelmään.

Venttiilijärjestelmä voidaan asentaa yhdessä erilaisten Siemens-moduulien kanssa tilaa säästävästi kytkentäkaappiin ja se ohjaa jopa 64 venttiilitoimintoa.

Bürkertin ja Siemensin välinen hyväksi havaittu yhteistyö

Siemens ja Bürkert ovat jo useiden vuosien ajan yhdistäneet onnistuneesti automaatio- ja fluiditekniikan alojen pätevyytensä. Näin yhteistyö ilmeni jo tyyppien 8650 ja 8644 venttiilijärjestelmistä. Yksittäisten vahvuuksien yhdistämisen ansiosta tyypin 8647 AirLINE SP myötä kehitettiin yksilöllinen pneumaattinen automatisointijärjestelmä, joka vastaa tekniikan uusinta tasoa ja tarjoaa tämän lisäksi myös monia uudenlaisia etuja.

Venttiilijärjestelmän Tyyppi 8647 AirLINE SP tuovat edut yksityiskohtaisesti

Venttiilijärjestelmän käyttöönotto tapahtuu erittäin helposti, koska se on yhteensopiva Siemens-oheislaitejärjestelmien kanssa. Se käyttäytyy samalla tavalla kuin Siemens-moduulit ja tämän lisäksi siinä on lukuisia toimintoja.

”Tyypin 8647 liittämisen ansiosta Siemens SIMATIC ET 200SP HA:n kaikki PROFINET-toiminnot ovat käytettävissä myös venttiilijärjestelmälle. Näin asiakkaat hyötyvät suuremmasta prosessivarmuudesta sekä lisääntyneestä laitteiston käytettävyydestä.“ – Tobias Zipf, pneumatiikkaosaston tuotepäällikkö

Näin voidaan esimerkiksi välttää hallitsemattomien painehuippujen aiheuttamat epätoivotut venttiilikytkennät poistoilmakanaviin integroitujen takaiskuventtiilien avulla. Lisäksi venttiilijärjestelmässä on Hot-Swap-toiminto, jonka avulla venttiilit voidaan vaihtaa käytön aikana.

Venttiilien keskeinen kytkentävälysten määrän valvonta mahdollistaa kulumisoptimoidun huollon (”Predictive Maintenance”) ja parantaa laitteiston prosessiturvallisuutta.

✓ Suora liitäntä ET 200SP HA -I/O-järjestelmään
✓ Epätoivottujen venttiilikytkentöjen välttäminen
✓ Venttiilien vaihto mahdollista käytön aikana Hot-Swap-toiminnon ansiosta
✓ Kulumisoptimoitu ennalta ehkäisevä huolto mahdollista

Haluatko lisätietoja pneumaattisesta venttiilijärjestelmästämme? Lue lisää tyyppi 8647 AirLINE SP.

AirLINE SP – sähköpneumaattinen automaatiojärjestelmä

AirLINE SP – sähköpneumaattinen automaatiojärjestelmä

Tyyppi 8647

 • Suora liitäntä SIMATIC ET 200SP- ja ET 200SP HA -I/O-järjestelmiin
 • Täysintegraatio Siemensin prosessinohjausjärjestelmään PCS 7 mahdollista
 • Kokoonpano sisältää kenttäväylän, esiohjausventtiilit ja I/O-moduulit
 • Helppo diagnoosi LC-näytön avulla
 • Venttiilien turvakohdistettu sammutus mahdollista
tuote

Oma vertailulistani