Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Venttiiliryhmä 8647 Siemens SIMATIC ET 200SP HA:lle

Venttiiliryhmä 8647 voidaan liittää suoraan SIEMENS ET 200SP- ja ET 200SP HA:n kanssa. Lue nyt lisää!

Uusi kehittynyt venttiiliryhmä 8647 AirLINE SP voidaan nyt integroida Siemens SIMATIC ET 200SP:n lisäksi myös saumattomasti SIMATIC ET 200SP HA:han ja sen lisäksi Siemens Process Control System 7 (PCS 7) -ohajusjärjestelmään.

Jopa 24 venttiilin ryhmä voidaan asentaa yhdessä erilaisten Siemens-moduulien kanssa tilaa säästävästi kytkentäkaappiin.

Bürkertin ja Siemensin yhteistyö

Siemens ja Bürkert ovat jo useiden vuosien ajan yhdistäneet onnistuneesti automaatio alojen pätevyytensä. Näin yhteistyö ilmeni jo 8650 ET 200 iSP  ja 8644 ET200s ohjausventtiiliratkaisuissa. Vahvuuksien yhdistämisen ansiosta 8647 AirLINE SP myötä kehitettiin yksilöllinen pneumaattinen automatisointijärjestelmä, joka vastaa tekniikan uusinta tasoa sekä tarjoaa myös monia uusia etuja.

Venttiili 8647 AirLINE SP:n hyödyt

Venttiilin käyttöönotto tapahtuu erittäin helposti, koska se on yhteensopiva Siemens-ET200 laitteiden kanssa. Se käyttäytyy samalla tavalla kuin Siemens-moduulit ja tämän lisäksi siinä on lukuisia lisätoimintoja.

”8647 ansiosta Siemens SIMATIC ET 200SP HA:n kaikki PROFINET-toiminnot ovat käytettävissä myös venttiilijärjestelmälle. Näin asiakkaat hyötyvät suuremmasta prosessivarmuudesta sekä lisääntyneistä käyttömahdollisuuksista.“ – Tobias Zipf, pneumatiikkaosaston tuotepäällikkö

Poistoilmakanavien integroidut takaiskuventtiilit auttavat estämään hallitsemattomien paineiskujen aiheuttamaa ei-toivottua venttiilin vaihtoa. Lisäksi venttiilijärjestelmässä on Hot-Swap-toiminto, jonka avulla venttiilit voidaan vaihtaa käytön aikana.

Venttiiliryhmän sisäinen valvonta mahdollistaa ennakoivan kunnossapidon  (”Predictive Maintenance”) ja parantaa laitteiston turvallisuutta.

✓ Suora liitäntä ET 200SP HA -I/O-järjestelmään
✓ Ei-toivottujen venttiilitoimintojen välttäminen
✓ Venttiilien vaihto käytön aikana Hot-Swap-toiminnon ansiosta
✓ Ennalta ehkäisevä huolto 

Haluatko lisätietoja pneumaattisesta venttiilijärjestelmästämme? Lue lisää.

Tyyppi 8647

AirLINE SP – sähköpneumaattinen automaatiojärjestelmä

Tyyppi 8647
  • Suora liitäntä SIMATIC ET 200SP- ja ET 200SP HA -I/O-järjestelmiin
  • Täysintegraatio Siemensin prosessinohjausjärjestelmään PCS 7 mahdollista
  • Kokoonpano sisältää kenttäväylän, esiohjausventtiilit ja I/O-moduulit
  • Helppo diagnoosi LC-näytön avulla
  • Venttiilien turvakohdistettu sammutus mahdollista

Oma vertailulistani