Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Viestintää monella kanavalla

Selkeä viestintä on oleellista niin vapaa-ajalla kuin toimivissa liikesuhteissakin. Usein luulemme puhuvamme ”samaa kieltä”, mutta todellisuudessa viestejä tulkitaan ja käsitellään eri tavoin. Me Bürkertillä haluamme ymmärtää tarpeesi ja työstää ratkaisuja yhdessä.

Voit luottaa siihen, että viestimme kanssasi selkeästi, samalla tasolla ja luottamuksellisesti. Vain ”samaa kieltä” puhuvat ja toista ”ymmärtävät”  voivat saavuttaa yhteiset tavoitteet.

Olemme käytettävissäsi!

Digitalisaatio on vaikuttanut viestintään valtavasti, niin arjessa kuin työelämässäkin. Voit ottaa Bürkertiin yhteyttä monella eri tavalla. Tämä ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta keskustella oikeiden ihmisen kanssa, sinä valitset, kuinka otat yhteyttä!

 Yhteydenottolomake

Tuote- ja ostoneuvonta puhelimitse

Tekninen tuki
 

My Bürkert -asiakasportaalisi

Löydät yhteyshenkilösi My Bürkert -asiakasportaalistamme. Mikäli tarvitset tilauksia ja tarjouksia varten tietoja ja tiedostoja aukioloaikojemme ulkopuolella löydät ne My Bürkertin kyseisiltä alueilta. Seuraavalla lyhyellä videolla esittelemme Bürkertin asiakasportaalin eri toiminnot.

Rekisteröidy ja nauti digitaalisista eduista ja henkilökohtaisesta palvelusta:

Toimitko maailmanlaajuisesti ja etsit paikan päällä olevaa yhteyshenkilöä?

Olemme aina lähelläsi ympäri maailmaa löytyvissä toimipaikoissamme. Voit aina ottaa yhteyttä myös paikallisiin toimipisteisiimme:

Suositko digitaalisti tilaamista?

Ota selvää toimitammeko eShop tilauksen määränpäähäsi:

Mielipiteesi on meille tärkeä

Palaute ja säätöventtiilit muistuttavat yllättävän paljon toisiaan. Niiden virtaa ei saa keskeyttää, ja sen on tultava perille oikeaan paikkaan. Annostelun jätämme sinulle ;)

Käytä meidän viestintäkanavia tai palautelonmaketta ja pidetään yllä keskustelua!

Kaavake

Palaute

Odotamme palautettasi.

Oma vertailulistani