Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Maailmanlaajuinen toimija Fluid Control Systems -järjestelmien alalla

Jo yli 70 vuoden ajan ajatukset Bürkertillä ovat kiertäneet nesteiden ja kaasujen ympärillä.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa kiinnostaa meitä.  Otamme haasteet vastaan innolla, koska ne auttavat meitä kasvamaan.  Oli kyseessä sitten mittaus, ohjaus tai säätö meitä kiehtoo kaikki mikä virtaa. Intohimomme ansiota olemme tulleet maailman johtavaksi Fluid Control Systems-järjestelmien alalla. Se ajaa meidät myös keksimään itsemme uudelleen jatkuvasti, unohtamatta kuitenkaan vahvoja arvojamme

Prosessiorganisaatio

Burkert on joustava ja kehittyvä yritys, joka toimii lähellä asiakkaitaan. Asiakaslähtöisyys on meille keskisuurena yrityksenä itsestäänselvyys. Ympäri maailman ulottuvalla verkostollamme ja prosessien optimoinnilla kaikilla alueilla pystymme vaihtaa kokemuksia suoraan ja kehittää yhteisiä ratkaisuja nopeammin ja tehokkaammin

Järjestelmäratkaisut

Kiinnostuksemme Fluid Control Systems -järjestelmien ratkaisuihin kannustaa meitä yhä uudelleen ajattelemaan rohkeasti yli rajojen. Keskisuurena yrityksenä etsimme ja löydämme epätavallisia ratkaisuja epätavallisiin ongelmiin. Markkinoiden segmentointi on tästä yksi esimerkki. Segmentoinnilla pyrimme optimaaliseen asiakashyötyyn. Ellei tämä ole kiinnostavaa, niin mikä sitten? Kiinnostu sinäkin Fluid Control Systems -järjestelmiin liittyvistä ratkaisuistamme.

Tervetuloa Burkertille!

Bürkertin historia

Virtauksen säätöjärjestelmien pioneerista markkinajohtajaksi.

Lue lisää

Bürkertin toimipaikat

Löydä sinua lähinnä oleva toimipaikka.

Lue lisää

Yrityskulttuuri

Moderni prosessiorganisaatio kulttuuri, jossa on mahdollisuus olla luova, kommunikoida ja tarjota perusta joustaville ja ennakkoluulottomille Burkert-työntekijöille.

Lue lisää
facts and figures

Tiedot ja tilastot

Bürkert yhdellä silmäyksellä

Lue lisää

Bürkert menettelyohjeet

Kansainvälisenä, mutta perusteiltaan Saksalaisena perheyhtiönä Bürkert-konserni toimii aktiivisesti virtauksen mittaus- ja säätösysteemien tuotekehittelyn, tuotannon ja myynnin parissa.

Lue lisää
AKM Logo

AKM

Tältä sivulta löydät tiedot kumppaniyrityksistämme AKM

Lue lisää
BDG Logo Automations- und Prüfsysteme

BDG

Tältä sivulta löydät tiedot kumppaniyrityksistämme BDG

Lue lisää
CUT Logo

CUT – Kalvojen ja moduulien valmistuksen asiantuntija

CUT Membrane Technology GmbH perustettiin vuonna 2004. CUT on innovatiivinen ja dynaaminen yritys, joka valmistaa suosittuja nesteiden erotteluun tarkoitettuja kalvoja ja moduuleita. Palveluvalikoimaamme on alusta asti kuulunut myös käytännön tuki suodatuslaitteistojen suunnittelussa ja mitoituksessa sekä erilaiset huoltopalvelut.

Lue lisää

ZTO

Tältä sivulta löydät tiedot kumppaniyrityksistämme ZTO

Lue lisää

Oma vertailulistani