Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

CUT – Kalvojen ja moduulien valmistuksen asiantuntija

CUT Membrane Technology GmbH perustettiin vuonna 2004. CUT on innovatiivinen ja dynaaminen yritys, joka valmistaa suosittuja nesteiden erotteluun tarkoitettuja kalvoja ja moduuleita. Palveluvalikoimaamme on alusta asti kuulunut myös käytännön tuki suodatuslaitteistojen suunnittelussa ja mitoituksessa sekä erilaiset huoltopalvelut.

CUT Logo

Meillä on vuosikymmenen kokemus prosessitekniikasta ja etenkin prosessiteollisuuden monitahoisista järjestelmistä. Vahvuutemme on hallita prosessit kokonaisuutena. 

Vahva kumppani

Vuodesta 2013 alkaen CUT on toiminut Christian Bürkert GmbH & Co. KG:n tytäryhtiönä. Rakennamme tuote- ja palveluvalikoimaa tiiviissä yhteistyössä, ja pystymme tarjoamaan kansainvälisillä markkinoilla toimiville asiakkaillemme tiukimmatkin laatukriteerit täyttäviä suodatusjärjestelmiä sekä niihin kuuluvat palvelut.

Düsseldorfin lähellä Erkrathissa toimivassa tuotantolaitoksessamme valmistetaan monenlaisia putki-, onttokuitu-, PP- ja spiraalimoduuleita, jotka soveltuvat monenlaiseen käyttöön esim. kemianteollisuudessa, ympäristöteknologiassa, elintarviketeollisuudessa, metallintyöstössä ja monella muulla alalla. Moduulit varustetaan yhä useammin oman valikoimamme kalvoilla. Siksi pystymme vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

CUT:ia ja Bürkertiä yhdistävät myös samanlainen yrityskulttuuri ja sosiaalinen vastuu. Katsomme pitkälle tulevaisuuteen ja noudatamme kestävän kehityksen periaatteita. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme optimaalisia ratkaisuja. Luomalla uusia työpaikkoja kehitämme omalta osaltamme Saksan työllisyyttä. Erkrathissa sijaitseva CUT:n toimipaikka valittiin Bürkert-yhtiön suodatusratkaisujen keskukseksi. Työntekijämäärä on viime aikoina kasvanut merkittävästi.

Henkilökuntamme koostuu vastuullisista, korkeasti koulutetuista ammattilaisista, tuotantolaitoksemme ovat moderneja ja kehitämme jatkuvasti testauslaitteitamme ja -menetelmiämme. Tämän ansiosta voimme aina taata ratkaisujemme huippulaadun.

Etsitkö yksilöllistä ratkaisua prosesseihin? Meiltä saat parhaat kalvoratkaisut nyt ja tulevaisuudessa!

CUT Tuotteet

Lue lisää

CUT Solutions

 

Lue lisää

Bürkert - Logo

Toimisto

CUT Membrane Technology GmbH
Feldheider Str. 42
D-40699 Erkrath
Puhelinnro +49 2104 176320
Faksi +49 2104 1763222
Sähköposti svygengvba@ohexreg.pbz

Oma vertailulistani