Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Yrityskulttuuri

Moderni prosessiorganisaatio kulttuuri, jossa on mahdollisuus olla luova, kommunikoida ja tarjota perusta joustaville ja ennakkoluulottomille Burkert-työntekijöille.

Bürkertin yrityskulttuuria leimaa rajat ylittävä, joustava ja tuloksiin tähtäävä organisaationmalli.  Emme ajattele hierarkian luovan statusta. Ennemminkin uskomme vapaaehtoiseen ennakoivaan vastuunkantoon. Yrityskulttuurimme arvostaa työntekijöidemme tiimihenkeä ja omavastuullisuutta kaikilla tasoilla.

Vahva yrityskulttuuri

Yrityskuvamme kulmakiven muodostavat avoimet päätöksentekoprosessit ja vastuun jakaminen tiimeille. Tärkeä tekijä on myös johdon antama aktiivinen esimerkki. Nämä periaatteet ovat voimassa ympäri maailman ja kuvaavat yritysidentiteettiämme.

Maailmanlaajuisesti yhtenä tiiminä

Keskitymme yrityskulttuurissamme ammattitaidon kohdentamiseen kaikille alueille, jotta monipuolisia tehtäviä ja projekteja voidaan suorittaa kokonaisvaltaisesti. Tämä toteutetaan mahdollisimman suurella joustavuudella tarvittavia pelisääntöjä noudattaen. Lisäksi yritysidentiteettimme edellyttää suoraa keskinäistä viestintää sekä projektitiimin tehokasta yhteistyötä.

Tavoitteenamme on saavuttaa yhdessä se mikä yksin ei olisi mahdollista. Tämän takaa se, että elämme yrityskulttuurimme mukaisesti joka päivä.

Oma vertailulistani