Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Hyväksyntä ja sertifiointi

Oli kyseessä sitten UL:n tai CSA:n sertifikaatti, Ex-hyväksyntä tai muut markkinakohtaiset hyväksynnät, Bürkertin kanssa noudatat vaadittuja standardeja ongelmitta.

Turvallisuuden ollessa kyseessä ei voida jossitella. Meille on tärkeää, että asiakkaan toiveiden ohella täytämme myös kaikki vaaditut hyväksynnät.

 

Hyväksynnät ilman kompromisseja

Olemme sekä valmistaja että palveluntarjoaja. Tämä periaate heijastuu myös tuotteistamme, mutta myös tuotannossa ja yrityksen kaikissa prosesseissa. Vastaavasti täytämme vaaditut kriteerit, jotta ratkaisumme voidaan ottaa käyttöön menestyksellisesti ympäri maailman. Olemme yksi ensimmäisistä venttiilivalmistajista Pohjois-Amerikan ulkopuolella, joka sai sertifikaatin suorittaa vaadittavia mittauksia itsenäisesti ja tämä pätee edelleenkin.

 

Asiantuntemuksemme ansioista voimme valvoa kaikkien vaadittavien mittausten tekoa itsenäisesti ja tarvittaessa tarjota vaadittavat hyväksynnät asiakkaillemme. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, että Bürkertin kanssa olet turvallisilla vesillä myös turvallisuusvaatimus hyväksyntöjen suhteen.