Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Bürkert Systemhaus – jossa todellinen lisäarvo sijaitsee

Räätälöityjä ratkaisuja? Kaikki tarjoavat niitä! Ovatko he myös todistettavasti luovia, nopeita, luotettavia, integroituja ja taloudellisia? Kaikki eivät siihen pysty.

Kytkentä-/ laitteistojen valmistus

Virtaustekniikan ja sähkö-/elektroniikkatekniikan systemaattiset yhdistelmät.
Monitahoiset ohjaus- & säätelyjärjestelmät

Räätälöityä elektroniikkaa.
Hitsaustekniikka

Hitsausliitosten ja -menetelmien saumaton siirtymä.
Järjestelmäsuunnittelu

Kumppanuutta yksilöllisen järjestelmäratkaisusi kehittelyssä
Projektihallinta

Avain projektien onnistuneeseen kulkuun.
Mekaaninen valmistus

Tässä monivuotinen kokemus ja uudenaikaisin valmistusteknologia kohtaavat.
Kelanvalmistus

Metallilangasta magneettiventtiiliin.
Muovitekniikka

Koko muoviprosessi yhdestä lähteestä.
Pumpputeknologia

Edistämme järjestelmätehokkuuttasi erittäin tarkkojen pumppujen integroinnin avulla.

Systemhaus

Koko prosessi tuotekehittelystä työkalujen valmistuksen kautta aina tuotteittesi valmistukseen tapahtuu meillä yhdessä paikassa, ja se voidaan kulkea läpi muutamassa minuutissa.

Systemhaus-konseptimme tarjoaa:

  • Vältät tietohukkaa ja säästät aikaa 
    asiantuntijoidemme laajan yhteistyön ansiosta

Järjestelmäasiakkaille Bürkert ei ole vain fluidiikan kehittäjä, vaan myös asiantuntija mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksenmuovitekniikan ja hitsaustekniikan aloilla. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Tämän lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisista hyväksynnöistä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää tuntuvasti aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti.

  • Omaperäisyys takaa täydellisen teknisen ratkaisun
    laajan teollisuus- ja sovellus tietotaidon avulla

Ajattelu ja työskentely  Water-, Gas-, Hygienic- ja Micro-segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit. Riippumatta siitä, onko kyse vesiautomaateista, dialyysilaitteista, tulostusjärjestelmien mustehallinnosta tai pakokaasun jälkikäsittelyratkaisuista. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

  • Säätä aikaa ja kustannuksia
    alakohtaisten teknologia-alustojen ansiosta

Yksilöllisten ratkaisujen toteuttaminen nopeasti ja edullisesti - järjestelmäalustat tekevät siitä mahdollista.
Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Hapen johtaminen kalankasvattamoon tai vierteen tuulettaminen olutta pantaessa – teknologisesti kyse on yhdestä ja samasta asiasta. Nesteeseen annostellaan kaasua. Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän markkinoille vienti ajan ja säästää kustannuksia.

Lue lisää tuotekehitys-, raaka-aine- & valmistus osaamisestamme: