Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

My Bürkert asiakasportaali

Hyödynnä My Bürkertin lukuisia etuja ja rekisteröidy.

Oletko jo rekisteröitynyt verkkosivullemme? Kirjaudu siis sisään! Käytä verkkopalvelujamme kannettavalla tietokoneellasi, tabletilla tai älypuhelimella. Siirry tästä suoraan My Bürkert -asiakasportaaliin ja eShop-kauppaamme. Lisäksi voit ladata sisäänkirjautumisesi jälkeen tuotteidemme CAD-tiedot.

Kolme kätevää toimintoa, jotka helpottavat tilauksen tekemistä arjessa

Lähetyksen seuranta

Tarkastele tilauksesi tilaa ja seuraa lähetyksiäsi.

Kuormakirjat ja laskut

Voit milloin tahansa ladata tärkeät asiakirjat.

Tilaushistoria

Pysy ajan tasalla toimeksiannoistasi.

Haluaisitko käyttää verkkopalveluitamme? Rekisteröidy nyt ja hyödy My Bürkert -asiakasportaalin ja eShopin tarjoamista eduista:

My Bürkert -alueet tarkemmin selitettynä

Omat tilaukset

Haluaisitko pitää silmällä Bürkertin tilauksiasi ja tietää, onko toimituksesi jo matkalla? Omat tilaukset -alue tarjoaa käyttöösi lukuisia mahdollisuuksia: voit tarkastella tilaushistoriaasi ja seurata lähetyksiäsi. Voit ladata tilausten kuormakirjat ja laskut tai tehdä tilausnumerollasi hakuja tilausluettelosta. Voit myös tarkastella tilauskohtaisia toimitus- ja maksuehtoja sekä tilata uudelleen jo tehdyn tilauksen. Voit myös tarkastella helposti yksittäisten nimekkeiden netto- ja bruttohintoja. Katso video lisätietoja varten.

Omat tarjoukset

Tarvitsetko prosesseillesi ensin tarjouksen ennen kuin voit tehdä tilauksen? Laadi itsenäisesti tarjous ostoskorin tai muistilistan tuotteista ja tarkastele sitä lopuksi Omat tarjoukset -alueella. Voit hyväksyä tarjouksen helposti verkossa tekemällä tilauksen eShopissamme suoraan tarjouksesta.
Asetamme täällä saatavillesi kaikki tarjoukset, jotka liittyvät Bürkertin tiliisi. Näitä ovat yhtäältä itse laatimasi tarjoukset. Toisaalta saat Bürkertin työntekijöiden sinulle laatimia tarjouksia. Saat lisätietoja videossa "Omat tarjoukset".

Omat muistilistat

Omiin muistilistoihin voit tallentaa ne tuotteet, joita haluat hankkia tulevaisuudessa. Voit esimerkiksi laatia projektikohtaisia muistilistoja ja jakaa ne työtoverisi tai Bürkertin yhteyshenkilösi kanssa voidaksesi sopia yksityiskohdista jo etukäteen.

Omat tiedot

Omat tiedot -valikkokohdassa näytetään Bürkertin asiakastietosi. Niitä ovat esimerkiksi: toimitusosoitteesi, laskutusosoitteesi ja ehtosi.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko muuttaa asiakastietojasi? Ota meihin yhteyttä. Löydät Bürkertin yhteyshenkilösi myös Omat tiedot -alueelta. Lisäksi voit muuttaa salasanasi tai poistaa tilisi.

Omat palvelut

Valikkokohdassa Palautukset ja palvelut voit pyytää karkean kustannusarvion sellaisille palveluille, kuten korjaus tai kalibrointi, varata paikan päällä käynnin, pyytää palautusta tai antaa palautetta. Katso video täältä.

Hyödynnä CAD-tietojemme lataamista

CAD-malli

Rekisteröitymällä verkkosivullemme voit käyttää My Bürkertiä ja ladata tuotteidemme 3D-malleja.

Tervetuloa lyhyelle My Bürkertin -videoesittelykierrokselle!

Kurkista My Bürkert -videoomme ja tutustu saamiisi etuihin:

Lisätietoja My Bürkertistä saat myös seuraavista videoista, joissa kerrotaan lisää joidenkin alueiden tarjoamista eduista ja toiminnoista: 

 

Lisätietoja rekisteröinnistä on seuraavissa videoissa: 

Rekisteröidy

Rekisteröidy veloituksetta verkkopalveluumme ja hyödynnä lukuisia etujamme, kuten esimerkiksi:

 

✓ tilaa nopeasti ja helposti eShop-kaupastamme

✓ seuraa toimituksia ja tarkastele laskuja

✓ luo muistilistoja tai tarjouksia

✓ lataa CAD-tietoja