Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Maailmanlaajuinen toimija Fluid Control Systems -järjestelmien alalla

Jo yli 70 vuoden ajan ajatukset Bürkertillä ovat kiertäneet nesteiden ja kaasujen ympärillä.

Kaikki mikä virtaa kiinnostaa meitä.  Otamme haasteet vastaan innolla, koska ne auttavat meitä kasvamaan.  Oli kyseessä sitten mittaus, ohjaus tai säätö meitä kiehtoo kaikki mikä virtaa. Intohimomme ansiota olemme tulleet maailman johtavaksi Fluid Control Systems-järjestelmien alalla. Se ajaa meidät myös keksimään itsemme uudelleen jatkuvasti, unohtamatta kuitenkaan vahvoja arvojamme

Prosessiorganisaatio

Burkert on joustava ja kehittyvä yritys, joka toimii lähellä asiakkaitaan. Asiakaslähtöisyys on meille keskisuurena yrityksenä itsestäänselvyys. Ympäri maailman ulottuvalla verkostollamme ja prosessien optimoinnilla kaikilla alueilla pystymme vaihtaa kokemuksia suoraan ja kehittää yhteisiä ratkaisuja nopeammin ja tehokkaammin

Järjestelmäratkaisut

Kiinnostuksemme Fluid Control Systems -järjestelmien ratkaisuihin kannustaa meitä yhä uudelleen ajattelemaan rohkeasti yli rajojen. Keskisuurena yrityksenä etsimme ja löydämme epätavallisia ratkaisuja epätavallisiin ongelmiin. Markkinoiden segmentointi on tästä yksi esimerkki. Segmentoinnilla pyrimme optimaaliseen asiakashyötyyn. Ellei tämä ole kiinnostavaa, niin mikä sitten? Kiinnostu sinäkin Fluid Control Systems -järjestelmiin liittyvistä ratkaisuistamme.

Tervetuloa Burkertille!

YrityskulttuuriYrityskulttuuri

Moderni prosessiorganisaatio kulttuuri, jossa on mahdollisuus olla luova, kommunikoida ja tarjota perusta joustaville ja ennakkoluulottomille Burkert-työntekijöille.

Bürkert menettelyohjeetBürkert menettelyohjeet

Kansainvälisenä, mutta perusteiltaan Saksalaisena perheyhtiönä Bürkert-konserni toimii aktiivisesti virtauksen mittaus- ja säätösysteemien tuotekehittelyn, tuotannon ja myynnin parissa.

AKMAKM

Vaativa muovin ruiskuvalu on intohimomme.

Lue lisää tytäryhtiöstämme AKM:stä.

BDGBDG

Tältä sivulta löydät tiedot kumppaniyrityksistämme BDG

ZTOZTO

Tältä sivulta löydät tiedot kumppaniyrityksistämme ZTO

Oma vertailulistani