Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Annostelun ohjaus kenttäväyläyhdistimiin ME43 ja ME63

Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla tyyppeihin ME43 ja ME63. Venttiilien ja anturien ohella tarjoamme näin ollen kaikki komponentit yksilöllistä annosteluratkaisuasi varten – kaikki samasta paikasta.

Batching Solution with FLOWave Flowmeter and Display

Mitä on annostelu? 

Annostelu tarkoittaa nestevirtauksen hallittua keskeyttämistä. Anturien ja venttiilien ohella erityisesti ohjausjärjestelmällä (batch controller) on tärkeä asema. Annosteluprosessin keskeisenä ohjausyksikkönä se valvoo anturien lukemia ja ohjaa venttiiliä. 

Annosteluratkaisu kokonaan yhdestä paikasta

Yhdistämällä tyypin ME43 tai ME63 ohjausjärjestelmämme sekä laajan virtausanturi- ja venttiilivalikoimamme voimme kehittää yksilöllisiä annostelujärjestelmiä, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi, riippumatta siitä, asennetaanko järjestelmä ohjauskaappiin (ME43) vai kenttäasennuksena (ME63). 
Yhdessä käyttövalmiilla annostelun hallintavalikolla varustetun näytön kanssa sinulla on hallussasi kaikki komponentit, joita annosteluratkaisusi tarvitsee. Ratkaisu mahdollistaa annosten syöttämisen joko suoraan PLC:ltä tai käyttäjäystävällisesti ME61 7” kosketusnäytön kautta.

Katso videolta, kuinka annostelujärjestelmämme toimii

Miksi kannattaa valita Bürkertin annostelujärjestelmä – kaikki hyödyt yhdellä silmäyksellä

✓ Yksilölliset annostelujärjestelmät: 
Valikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat komponentit, joiden suunnittelusta vastaavat Bürkertin kokeneet asiantuntijat – saat koko järjestelmän yhdeltä kumppanilta. Tutustu alla yhteensopiviin tuotteisiin. 

✓ Modulaarinen konsepti: 
Integrointi ja käyttöönotto onnistuu PLC:n kautta tai täysin digitaalisena yksilöllisenä ratkaisuna – valitse itse! Voimme integroida järjestelmään minkä tahansa pulsseja antavan virtausmittarin sekä kaikki 24Vdc ohjatut sulkuventtiilit. 

✓ Automatisoitu jälkivaluman korjaus takaa tarkan täyttömäärän: 
Itseoppiva annostelutoiminto analysoi jatkuvasti mitattua massavirtausta ja sovittaa virtauksen automaattisesti tavoitevolyymin mukaan. Ensimmäistä annosta ajettaessa, älykäs järjestelmämme huomioi jälkivaluman ja korjaa annosta parhaan tarkkuuden takaamiseksi.

✓ Intuitiivinen käyttö:
Oletko valmis käyttäjäystävälliseen kokemukseen? Tutustu käyttövalmiilla annostelun hallintavalikolla varustettuun näyttöön tai ”Bürkert Communicator” -ohjelmistotyökaluun, mukaan lukien ohjatut apuohjelmat annostelujärjestelmän konfiguraatioon ja parametrien määrittämiseen. Käyttöönotossa osaava henkilökuntamme auttaa mieluusti joko etänä tai asiakkaan luona.

✓ Joustava integrointi: 
Ohjauskaappi- tai kenttäasennuksen mahdollistavat ratkaisut tekevät annostelujärjestelmistämme käyttövalmiit valitsemaasi automatisaatiokonseptia varten.

 

Kaikki komponentit yksilöllistä annosteluratkaisuasi varten samasta paikasta

 

Kuulostaako kiinnostavalta? 

Ota hyöty irti perusteellisesta kokemuksestamme sekä teknisestä asiantuntemuksestamme ja vastaanota henkilökohtaista neuvontaa annosteluun liittyen.