Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Tyypin 6757 WhisperValve-venttiili – sopii ihanteellisesti käyttökohteisiin, joissa on korkea tilavuusvirtaus tai jopa 16 barin paine

Etsitkö mediasta erotettua Flipper-venttiiliä, joka kestää 16 barin paineen ja toimii energiatehokkaasti? Etsitkö venttiiliä, jonka tilavuusvirtaus on korkea 18 mm:n kompaktista rakenteesta huolimatta? Tyypin 6757 WhisperValve-venttiili on etsimäsi ratkaisu.

Tyypin 6757 WhisperValve-venttiili annostelee, sekoittaa ja jakaa nesteitä ja kaasuja. Aineesta eristetty 2/2- ja 3/2-kytkentäventtiili on suunniteltu analysointia, lääketieteellistä ja laboratoriotekniikkaa varten. Käyttökohteiden intensiivisestä kuormituksesta huolimatta on Flipper-venttiiliperiaatteella toimiva WhisperValve-venttiili pitkäikäinen, kytkeytyy lähes äänettömästi (~45 dB) ja kestää luotettavasti jopa 16 barin paineen.

Tavanomaisiin venttiileihin verrattuna tyyppi 6757 erottuu ennen kaikkea vähäisellä 4,5 watin tehonotollaan. Kuten kaikki WhisperValve-sarjan venttiilit, perustuu tyyppi 6757 Lorentzin poikkeaman periaatteeseen.

Kuinka Lorentzin poikkeamaan perustuva käyttökoneisto toimii?

Kestomagneetit luovat kestävän magneettikentän. Venttiilirungon sähkömagneettinen käämi liikkuu magneettikentässä. Tämä saa aikaan pysyvän voiman, joka liikuttaa kalvoa.

Yhdessä hyväksi todetun Flipper-venttiiliperiaatteen kanssa voidaan näin saavuttaa nopeita kytkentäaikoja. Lisäksi kalvoa liikutetaan erityisen resursseja ja kulumista säästävällä tavalla aikaansaaden erityisen korkean kalvon käyttöiän.

Sopii ihanteellisesti lukuisiin käyttökohteisiin

Lääketieteen huuhtelu- ja desinfiointiprosessit

Lääketieteen laitteet on huuhdeltava, puhdistettava, desinfioitava ja steriloitava. Venttiilien, joita käytetään dialyysilaitteissa ja lääketieteellisissä sterilointi- ja desinfiointilaitteissa, esimerkiksi endoskoopin puhdistamiseen, on kestettävä jopa 90 °C:een pesusyklit. Tyyppi 6757 on rakennettu siten, että tämän kaltaiset syklit voivat käydä määritetyn ajan. Tämän lisäksi tyypin 6757 DN on sen kompaktista rakenteesta huolimatta 1,4–4 mm. Tämän vuoksi voidaan saavuttaa jopa 0,425 m³/h kv-arvoja (QNn: 440 l/min), ja prosessista tulee entistä tehokkaampi.

Analysointitekniikka ja laboratoriokäyttö

Aineiden erottamisen, jopa 16 barin painealueen ja käytettyjen materiaalien kemiallisen kestävyyden ansiosta WhisperValve-venttiili sopii ihanteellisesti myös analysointitekniikkaan ja laboratoriossa käytettäväksi.

Flash-kromatografiassa voidaan venttiilien avulla saavuttaa esimerkiksi parempi tilavuusvirtaus ja näin kromatografiapylvään erotustehoa voidaan parantaa. Analysointitekniikan ja lääketieteen lisäksi tyyppiä 6757 voidaan sen loistavien kytkentäaikojen ansiosta käyttää myös painoaika-annostelukohteissa, kuten esimerkiksi makuaineiden annostelussa.

 

Tyyppi 6757

2/2- tai 3/2-teinen Whisper-venttiili aineen erotuksella

Tyyppi 6757
  • Hyvin nopea kytkentä matalalla melutasolla <45 dB(A)
  • Korkea painealue 16 baariin saakka 1,4 mm:n nimellishalkaisijalla
  • Paras kemikaalien kesto
  • Kompakti rakenne, jonka asennusleveys on 18 mm
  • Hyvä vastapainetiiviys

Etusi yhdellä silmäyksellä

✓ suuri energiatehokkuus vähäisen, vain 4,5 watin tehonoton ansiosta
✓ nopeasti kytkeytyvä venttiili 7 ms:n kytkentäajalla standardin ISO 12238:2001 mukaisesti
✓ kestää jopa 90 °C:een pesusyklit
✓ sopii ihanteellisesti jopa 16 barin painealueille
✓ suuret tilavuusvirtauksen kv-arvot mahdollisia aina 0,425 m³/h saakka