Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Tietoa Bürkertista

Erikoisalaamme on kaikki mikä virtaa: olemme maailman johtava toimija nesteiden ja kaasujen mittaus-, hallinta- ja säätöteknologioiden alalla. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja kehitämme innovatiivisia ratkaisuja poikkeuksellisiin haasteisiin – tarvittaessa toimitamme myös yksittäisiä komponentteja nesteenhallinnan tehtäviin. 
Kerromme mielellämme lisää esimerkiksi Bürkertista perheyrityksenä, ratkaisuistamme tai Bürkertin asiantuntijatiimistä. Haluamme kuitenkin, että voit myös itse tutustua niihin Bürkertin osa-alueisiin, joista olet kiinnostunut. Täältä löydät tarvitsemasi tiedot meistä.

Keyvisual Bubbles

Tutustu meihin tarkemmin

Bürkert pähkinänkuoressa

Lukuja, tietoja ja faktoja*

Työntekijät

3700+

Liikevaihto tuotteista

710 Mio. €

Tuotekehityksen osuus

6,9%

Toimintamaiden määrä

30+

Perheyritys

100%

Investointien osuus

18,2%

*Status: 2023

Ratkaisumme

Bürkertin erikoisalaa on kaikki mikä virtaa – olipa kyse sitten kaasuista, nesteistä kuin hyvistä ideoistakin. Painopistealojamme ovat esimerkiksi lääketeollisuus, elintarvikkeiden ja juomien valmistus, laboratoriot ja hammaslääketiede sekä elektroniikka-ala, puolijohtimet ja energiantuotanto. Olipa kyseessä vakiotuote tai automatisoitu järjestelmäratkaisu, löydämme aina optimaalisen ratkaisun yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Perustaja Christian Bürkert –
mistä kaikki alkoi

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Edelläkävijästä markkinajohtajaksi

    Voimakasta kansainvälistymistä tavoitellut Christian Bürkert oli yksi niistä yrittäjistä, jotka loivat kulmakiven Saksan uudelle sodan jälkeiselle taloudelle. Tämän visionäärisen, innovatiivisen ja uskomattoman tarmokkaan yrittäjän merkittävä panos loi perustan sille, mitä Bürkert on tänä päivänä: maailman johtava toimija säätö-, mittaus- ja hallintateknologioiden alalla. Kaikki sai alkunsa hyvin vaatimattomista olosuhteista – pieneltä maatilalta Saksan Ingelfingenistä.

    Siirry Bürkertin historiaan

Tytäryhtiö ja kumppaniyhtiö