Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Vaatimustenmukaisuus

Vaatimustenmukaisuus, rehellisyys ja eettisyys ovat osa Bürkertin kulttuuria ja liiketoimintamme kulmakivi. Lue lisää eettisistä toimintaohjeistamme.

Code of Conduct (CoC) (Eettiset toimintaohjeet)

Bürkert sitoutuu harjoittamaan vastuullista liiketoimintaa ZVEI:n ja VDMA:n yhdessä julkaiseman Code of Conductin periaatteiden mukaisesti. Nämä liitot ovat laatineet yhdessä jäsentensä kanssa parhaiden käytäntöjen pohjalta Code of Conductin, jossa määritetään eettiset liiketoimintatavat. Code of Conduct on kiinteä osa arvoihin painottunutta liiketoimintatapaamme. Bürkert odottaa toimittajaverkostoltaan, että siinä määritettyjä periaatteita noudatetaan liikesuhteessa perustavanlaatuisena, sopimusperusteisena velvollisuutena.

Code of Conduct on saatavilla (12 kielellä) VDMA:n verkkosivulla. Jos asiakirja ei avaudu linkistä, käänny Bürkertin yhteyshenkilön puoleen.

Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja palautetta. Jos haluat ilmoittaa Code of Conductin vastaisista väärinkäytöksistä tai rikkomuksista, voit tehdä sen yhteydenotto-osiossa. Tämä koskee myös ihmisoikeusstrategiamme rikkomuksia.

Ilmoituksesi käsitellään luottamuksellisesti ja halutessasi myös nimettömänä.

Ihmisoikeusstrategia

 

Vaatimustenmukaisuus – ilmoituskanava

Jos haluat ilmoittaa Code of Conductin (eettisten toimintaohjeidemme) vastaisista väärinkäytöksistä tai rikkomuksista, voit tehdä sen täällä. Tämä koskee myös ihmisoikeusstrategiamme rikkomuksia. Ilmoituksesi käsitellään luottamuksellisesti ja halutessasi myös nimettömänä.

Voit valita seuraavista ilmoitustavoista itsellesi sopivan:

Verkkolomake
• Sähköposti: compliance@burkert.com
• Asiakaspalvelu: +4979401091360 / +4979401096343
  (tavoitettavissa Ma–Pe klo 9–17, UTC+1)

Lisäksi voit kääntyä ulkoisen ilmoituskanavan puoleen. Ulkoisten ilmoituskanavien yleisnäkymään.